Dejmo se malo šfogirat

Pametno. V tej vročini grem kuhat golaž!!!

Ampak, bo dober. Bo. Kljub temu, da sem metala noter nekaj, za kar še ne vem, kakšen priokus mu bo dodalo.

Jezna sem, ker so ugasnili Gugl Rider, sploh ne znam več slediti svojim najljubšim blogarjem. Se mi zdi, kot da sem vse nepovratno  izgubila. Razni digg in feedly riderji mi ven mečejo vse že davno ugasnjene bloge, briga me zanje ((razen za par lušnih in seveda Prisluhe iz garderobe, bejbi, kam bek!))!

Jezna sem, sem pojedla en čokolatin, ki ni bil iz temno temne čokolade. Greh greh greh! Vade retro, satana!

Moja najljubša gospodinjska pomočnica ((aka Hčerka)) je na počitnicah pri prijateljici in tako moram zjutraj sama obešati oprano perilo, ga zvečer pobirati s sušila, parčkati nogavice in vse skupaj dostavljati v omare (če le ni potrebno še šmentanega likanja). Nadležno opravilo.

Dea je SPET nekam slaba. Nobene energije. Se bojimo, da je kaj takega pojedla, požrešnica mala! Zadnjič je zmazala celo vrečko ptičje hrane (posušeni črvi in take dobrote), ki sem jo kupila za ptička golička, pa ji na srečo ni bilo nič hudega. Tudi kuhinjske krpe, gobice, kuhalnice… ji doslej niso pustile kakšnih posledic. Le kaj bi tokrat lahko bilo??? S Tomažem sta sedaj pri veterinarju, jaz sem pa kar na trnih …

Ptiček goliček je poginil. Smo bili žalostni, sploh ker je prve dneve zgledalo, da se bo zlizal. Pa se ni. Počivaj v miru, Bu!

5 thoughts on “Dejmo se malo šfogirat”

 1. Živjo! Tudi jaz sem jezna na Readerja. Feedly sem nekaj let nazaj že skušala uporabljat, ma ga nisem prav zastopla. Zdaj berem od tam, sem pa na enem drugem blogu videla da hvalijo Bloglovin. (Emm, danes sem slučajno spet brala, odkar ne blogam več, berem bloge 2x na leto, mogoče 3x)

  Kiki, skrivnost kaj-je-hotela-s-tem-povedat? se skriva v naslovu 😉
  Sfogiranje —> ventilčkanje

  Like

 2. 🙂 lahko da bom tudi recept za moj golaž delila, pri mojih naslovih postov nikoli ne veš 🙂

  Dea je skoraj kot nova, smo si oddahnili. Zjutraj sva že igrali nogomet…
  Hali, bom poskusila še netvibes, kaj pa čem… in potem izberem tistega, ki mi bo najbolj všeč…

  Sovica Oka, tudi tvoj blog pogrešam! Ne boš nič več pisala?

  Like

 3. Zadnji greh, ki pesti ljudi je še lenoba; ta označuje človeka, ki ne dela rad. Poznamo dve vrsti lenobe in sicer telesno in intelektualno. Ljudje v splošnem želimo varčevati z energijo in iščemo bližnjice, vendar te ne obstajajo. Produktov za eno in drugo vrsto lenobe je tako izjemno veliko. Za fizično lenobo na primer od stola, strojev, avtomobilov, vse kar nam olajša fizični vložek. Tudi počitnice so storitev, ki izkoriščajo lenost človeške narave. Na drugi strani so produkti, ki izkoriščajo intelektualno lenobo, kot so recimo diapozitivi, inštrukcije, telefonski imeniki, vse kar olajšuje miganje naših možganov.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s